Beste fietsers, sponsoren en volgers van de Oranjesluistocht

Terwijl de zonnepanelen op het dak van Ons Buitenhuis de afgelopen dagen overuren draaiden, hebben wij contact gehad met het goede doel waar we ons dit jaar voor gaan inzetten.

De zorglokaties De Kreek, Sonnevanck en de Hooge Tuinen van Pieter van Foreest hebben ons benaderd met een hulpvraag voor de aanschaf van duo en/of rolstoelfietsen. Deze fietsen worden heel intensief gebruikt door patienten en hun verzorgers/familieleden en zijn heel hard aan vervanging toe.

We hoefden er niet lang over na te denken, het is een mooi lokaal doel voor een brede doelgroep binnen Westland en dus gaan we dit jaar FIETSEN VOOR FIETSEN!

We rekenen natuurlijk op jullie steun om dit doel te realiseren , dus mocht 21 oktober nog niet hebben genoteerd dan is DIT het moment je agenda te pakken.

We gaan er natuurlijk weer een mooie dag van maken, met leuke en verrassende fietstochten en een gezellig hapje en drankje na afloop . Meer informatie volgt de komende maanden via de website en Facebook, dus houd dat in de gaten!

Deel dit bericht op social media: