14-7-2018

Vandaag heeft de stichting Oranjesluistocht de in 2017 bij elkaar gespaarde strandrups aan de stichting Avavieren overhandigd tijdens de feestelijke opening van de aangepaste bungalows op strandpark Vlugtenburg.
Koppert machines heeft alles op alles gezet om deze Elektrische strandrups op tijd te kunnen afleveren.
Er kunnen drie rolstoelen tegelijk worden vervoerd zodat gezinnen waarvan een gezinslid een beperking heeft toch van de Westlandse stranden kunnen genieten.

In 2018 gaan wij ons inzetten voor het behoud en verduurzamen van kinderboerderijen in Westland.

 

Nu ook de route`s online.

Dit jaar zijn we aan het testen de route online te zetten.

klik hier om naar de route`s te gaan.

 

23-9-2017

hier de flyer van 2017

 

5-9-2017

*Bekendmaking hoofdsponsor*

Een stichting als de Oranjesluistocht, kan natuurlijk alleen goede doelen ondersteunen dankzij de deelname van enthousiaste sporters en de gulle bijdragen van sponsoren.
Wij zijn dan ook blij en dankbaar dat Van der Valk Systemen / Van der Valk Solar Systems​ zich in 2017 als hoofdsponsor aan ons evenement wil verbinden.
Van der Valk Systemen is een bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen, gevestigd in Monster.

15-7-2017

Groot nieuws !!!!

Op de valreep van de grote vakantie uittocht willen wij jullie graag laten weten waar de Stichting Oranjesluistocht zich dit jaar voor wil inzetten.

Wij hebben enkele gesprekken gevoerd met de stichting Avavieren. Deze stichting laat bungalows bouwen op vakantiepark Vlugtenburg, welke volledig worden aangepast aan de wensen van gezinnen met een kind met een beperking. Voor deze gezinnen bestaan maar weinig mogelijkheden om vakantie te vieren en Westland biedt met vakantiepark Vlugtenburg vanaf mei 2018 zelfs de enige optie een vakantie aan de kust door te brengen.

Maar….. vanaf het vakantiepark is het een hele onderneming om met rolstoelen op het strand te komen en dat is toch waar we allemaal willen zijn ?!

Het zou geweldig zijn als deze gezinnen ook op het strand kunnen komen en met behulp van de strandrups langs de vloedlijn kunnen genieten van alle activiteiten op het strand en in de zee en een schitterende zonsondergang mee te maken.

Wij willen ons graag inzetten om deze strandrups te realiseren!

Voor dit mooie doel worden dit jaar op ZATERDAG 21 OKTOBER weer een MTB, een wielrentocht en een survival run georganiseerd. Details volgen maar zet de datum vast met grote letters in je agenda.

 

Wij wensen jullie een mooie zomer toe en zien jullie graag allemaal aan de start op 21-10-2017 !!!

 

 

 

Nieuwsarchief klik hier