11-8-2021

Vandaag kunnen we dan eindelijk het goede doel bekend maken, waar we ons dit jaar voor zullen inzetten. We hebben unaniem gekozen voor de Stichting Droom Je ThuisVoor wie dit initiatief niet kent:De Stichting Droom je Thuis bouwt in Naaldwijk een kleinschalige woonvorm waar kinderen met een meervoudige handicap of verstandelijke beperking een veilig, warm en gezellig ‘thuis’ zullen krijgen. De kleinschalige woonvorm biedt de kinderen daarnaast ook privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid.Droom je thuis heeft een grote wens; te weten een sport- spel- en ontspanningsruimte. Wij gaan er dit jaar weer hard tegenaan om dit te helpen realiseren.We hopen voor dit doel veel sponsoren enthousiast te kunnen maken en rekenen ook op veel deelnemers aan de fietstochten op 30 oktober.

20-7-2021

Beste fietsers!

Gisteravond hebben we onze eerste vergadering gehad. Het was leuk om elkaar na lange tijd weer eens ‘live’ te zien.Nog leuker is, te kunnen melden dat we met zijn allen meteen hard aan de slag zijn gaan om weer een uitdagende, verassende en bovenal gezellige Oranjesluistocht te organiseren.We gaan er daarbij vanuit dat er geen nieuwe beperkingen worden opgelegd door de overheid. De datum stond al: *zaterdag 30 oktober*Als die nog niet in je agenda stond, schrijf deze tocht er dan nu meteen met grote Oranje letters in!Nadere informatie over het goede doel, sponsoren, programma etc volgen in de komende weken.Fijne zomer en tot later 👋 Bestuur stichting Oranjesluistocht

30.10.2021

*SAVE THE DATE*                

Als alles gaat zoals het nu is voorzien, hopen we dit jaar weer een leuke tocht te kunnen organiseren.
De datum hebben we alvast geprikt, dus de voorpret kan beginnen!
We hopen jullie op 30 oktober te zien – en houden jullie tot die tijd natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen, starttijden etc via de FB pagina en de website.
Goede doelen kunnen zich aanmelden bij het bestuur via mail naar het volgende adres: secretaris@oranjesluistocht.nl

 

 

 

Nieuwsarchief klik hier