14-7-2019

*Bekendmaking hoofdsponsor*

Dankzij vrijgevige donateurs, gulle sponsoren en de deelname van enthousiaste sporters kunnen wij jaarlijks goede doelen ondersteunen. Het bestuur is achter de schermen volop bezig met het werven van sponsoren en de organisatie van de tocht zelf.

Wij zijn heel blij om jullie te kunnen melden dat we inmiddels Bongers Expeditie bereid hebben gevonden om zich in 2019 als hoofdsponsor aan de Oranjesluistocht te willen verbinden.

Bongers Expeditie is jaren actief als douaneagent met de gehele EU als werkgebied. Een team van uitstekend gemotiveerde mensen verzorgt voor u alle vormen van douane documentatie.

28-5-2019

Na een jaartje afwezigheid zijn we heel blij te kunnen melden dat we in 2019 weer een fietsfeestje gaan organiseren en wel op zaterdag 26 oktober.

Het goede doel waar we ons dit jaar voor gaan inzetten is het Ronald McDonald Huis Den Haag

Voor de mensen die deze organisatie niet kennen; in een Ronald McDonald Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Zij krijgen geen subsidie van de overheid en zijn dus afhankelijk van donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

De locatie die wij gaan ondersteunen is gevestigd in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag en wordt vaak bezocht door ouders en overige familieleden uit de gemeente Westland.

Het verzoek tot ondersteunen van dit doel kwam zelfs van een voormalig bestuurslid van de Oranjesluistocht die zelf meerdere malen gebruik heeft moeten en mogen maken van deze logeermogelijkheid in het Ronald McDonald huis.

Eén van de zaken waarvoor wij ons gaan inzetten, is het letterlijk opfleuren van de buitentuin van het huis in Den Haag.

We kunnen dit natuurlijk niet zonder jullie hulp, dus we hopen dat we dit doel net als in de afgelopen jaren met zijn allen kunnen realiseren.

*Het programma voor deze dag volgt later, maar zet zaterdag 26 oktober vast in je agenda*

10-9-2018

*BELANGRIJK BERICHT VOOR DE ORANJESLUISTOCHT DEELNEMERS*

Afgelopen week is het bestuur van de Stichting Oranjesluistocht bijeengeweest voor overleg.

De reden hiervoor is, dat we geconfronteerd zijn met onvoorziene omstandigheden waardoor we dit jaar het evenement niet de tijd en aandacht kunnen geven die het verdient en nodig heeft.

Ook vrijwilligerswerk blijft nu eenmaal mensenwerk en soms betekent dit dat je een lastig besluit moet nemen, hoe vervelend dat ook is.
We willen graag een goed georganiseerd evenement neerzetten en met de huidige bezetting kunnen we dat in 2018 jammer genoeg niet garanderen.

Na uitvoerig overleg, zagen we helaas geen andere mogelijkheid dan de editie van dit jaar te laten vervallen.

Van uitstel komt zeker geen afstel, in 2019 kunnen en willen we er weer vol gas tegenaan.
Sterker nog: een datum is al gepland, nl. 26.10.2019.

We hopen op jullie begrip en natuurlijk hopen we ook jullie in 2019 weer te zien!

Nieuwsarchief klik hier