19-10-2017

 

Nu ook de route`s online.

Dit jaar zijn we aan het testen de route online te zetten.

klik hier om naar de route`s te gaan.

 

23-9-2017

hier de flyer van 2017

 

5-9-2017

*Bekendmaking hoofdsponsor*

Een stichting als de Oranjesluistocht, kan natuurlijk alleen goede doelen ondersteunen dankzij de deelname van enthousiaste sporters en de gulle bijdragen van sponsoren.
Wij zijn dan ook blij en dankbaar dat Van der Valk Systemen / Van der Valk Solar Systems​ zich in 2017 als hoofdsponsor aan ons evenement wil verbinden.
Van der Valk Systemen is een bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen, gevestigd in Monster.

15-7-2017

Groot nieuws !!!!

Op de valreep van de grote vakantie uittocht willen wij jullie graag laten weten waar de Stichting Oranjesluistocht zich dit jaar voor wil inzetten.

Wij hebben enkele gesprekken gevoerd met de stichting Avavieren. Deze stichting laat bungalows bouwen op vakantiepark Vlugtenburg, welke volledig worden aangepast aan de wensen van gezinnen met een kind met een beperking. Voor deze gezinnen bestaan maar weinig mogelijkheden om vakantie te vieren en Westland biedt met vakantiepark Vlugtenburg vanaf mei 2018 zelfs de enige optie een vakantie aan de kust door te brengen.

Maar….. vanaf het vakantiepark is het een hele onderneming om met rolstoelen op het strand te komen en dat is toch waar we allemaal willen zijn ?!

Het zou geweldig zijn als deze gezinnen ook op het strand kunnen komen en met behulp van de strandrups langs de vloedlijn kunnen genieten van alle activiteiten op het strand en in de zee en een schitterende zonsondergang mee te maken.

Wij willen ons graag inzetten om deze strandrups te realiseren!

Voor dit mooie doel worden dit jaar op ZATERDAG 21 OKTOBER weer een MTB, een wielrentocht en een survival run georganiseerd. Details volgen maar zet de datum vast met grote letters in je agenda.

 

Wij wensen jullie een mooie zomer toe en zien jullie graag allemaal aan de start op 21-10-2017 !!!

 

10-5-2017
Nadat we in maart de Tovertafels aan de Terwebloem en de Opmaat hebben overhandigd, was het vandaag de beurt aan De Kreek in ‘s-Gravenzande!
De Kreek heeft gekozen voor een alternatieve projector, nl. de Qwiekup. Hiermee wordt belevings- en bewegingsgerichte zorg geleverd aan ouderen en dementerenden. Deze projector kan op wanden en plafonds worden gebruikt en is dus ook geschikt voor mensen die wat minder mobiel zijn.
We wensen de bewoners van De Kreek heel veel plezier met de Qwiekup!!

 

23-3-2017
Vanmiddag zijn wij aanwezig bij de officiële in gebruikname van de Tovertafel in de Terwebloem ! We blijven jullie steeds weer bedanken maar het is natuurlijk een prachtig resultaat van een actie van ons allemaal! Dus nogmaals : duizendmaal dank aan sponsoren, deelnemers en vrijwilligers !

 

29-10-2016
De Oranjesluistocht heeft zaterdag € 34.500,00 opgebracht. Het geld is bestemd voor de aanschaf van Tovertafels, die speciaal ontwikkelde spellen op tafels projecteren, voor dementerende bewoners van de zorginstellingen.
Zo’n 300 deelnemers hebben zaterdag meegedaan aan de bootcamp, de mountainbike- of de wielertocht in het Westland.

_t5a8885a

23-10-2016

 

Bericht voor de mountainbikers,
Zoals de weersvoorspelling er nu uitziet wordt 29 oktober een prachtige dag.  De mountainbike tocht is uitgezet en het is weer een uitdagend parcours geworden.
Deze tocht is niet bedoeld als wedstrijd maar we weten dat er toch vaak behoorlijk doorgereden wordt.
Ook daarom willen wij alle deelnemers er veiligheidshalve graag op wijzen dat er een aantal houten bruggen in het parcours zitten die in deze tijd van het jaar erg glad kunnen zijn.
Voorzichtigheid is dus geboden en op sommige plekken kan het zelfs verstandig zijn om af te stappen. Houd hier aub tijdens de fietstocht rekening mee!!
Wij wensen jullie veel plezier en een veilige tocht !
– deelname op eigen risico is en de Stiching Oranjesluistocht geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt.
Bestuur Stichting Oranjesluistocht.
15-10-2016
 Vanmorgen heeft een team fietsers de route gefietst en ook een team van Pieter van Foreest een familiebootcamp training afgewerkt samen met Peter van Fitcentre The Gym.
Dit als voorbereiding op de Oranjesluistocht op 29 oktober a.s.
Deze training is gefilmd te zien zijn via WOS Media
Het team van Verpleeghuis De Kreek of een van de andere teams sponsoren of doneren ?klik hier

img_5156 jpeg

 

Nieuwsarchief klik hier